+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Pension Josef Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 68 recenzí

  • Personál

    95%
  • Čistota

    92%
  • Vybavení

    92%
  • Pohodlí

    82%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

dospělý pár, 30.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
86 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

skupina přátel, 9.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 21.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Pavla Karlová

dospělý pár, 20.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • V tomto zařízení jsme byli již 2x a vždy jsme odjížděli velmi spokojeni jak se stravováním tak s procedurami a taktéž s ocho- tným personálem.Pouze na ubytování jsme měli malou závadu a to - postele které při otočení nebo jakémkoli pohybu nepříjemně vržou.Toto ale nemělo vliv na náš celkový spokojený pobyt s dobře zvoleným zařízením a hezkou vzpomínkou na krásná místa. Proto děkujeme celému personálu! Manželé Pavla a Václav Karlovi !!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Vladimir

dospělý pár, 2.2.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Byly jsme moc spokojeni s hotelem, libil se nam personal: vstricny, ochotny, vsem prosbam rychle vyhovel. S jidlem take velka spokojenost, chutnalo nam. Kdyz se naskitne dalsi moznost, urcite prijedeme do toho penzionu jeste jednou.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
9

Anonym

dospělý pár, 16.9.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
38 %
  • Jídlo - kvalitní i dobré

  • Při ubytování jsme museli čekat,až si zaměstnankyně vyřídí soukromý tel.hovor,i dalši chování bylo naprosto neprofesionální dále jsme byli napadeni,ze jsme ukradli pytlík mandlí á 20,- Kč( za jídlo a spropitné jsme tam utratili daleko víc),nebylo to pravda,číšnici jsme zaplatili,ale nebylo to na naší účtence,pouze na její,vedoucí se pak sice omluvila,ale dojem byl ten tam. Postele jsou krátké a měkké matrace,takže místo zrekreování,bolest zad,starý zašlý nábytek - děs!

Personál
0
Služby
2
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
3
Pension Josef odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,
děkuji za uvedení hodnocení a komentáře. Omlouvám se za chování naší zaměstnankyně, která Vás přijímala, takové jednání je opravdu neprofesionální. Již jsem z toho vyvodil patřičné důsledky. Za situaci, která se stala na restauraci s mandlemi, se také mnohokrát omlouvám, nebylo to úmyslné, šlo skutečně jen o nedorozumění. Děkuji Vám za kladnou zmínku o jídle. Věřtě, že i ostatní služby se snažíme dělat stejně tak dobře a proto je mi opravdu velice líto, že jste od nás odcestovali s takovými dojmy.
Tomáš Král - provozní vedoucí

Jiřina Nováková

skupina přátel, 4.9.2011

Moutnice, ČR

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Ubytovaly jsme se 3 kamarádky ve 2lůžkovém pokoji s přistýlkou v penzionu Josef I. Přistýlka byla v samostatném pokojíčku, což bylo výborné. Koupelna velká, sprchový gel+toaletní papír i osušky k dispozici, pouze chyběl šampon. Spalo se nám krásně, klidná ulice. V ceně jsme měly i dobrou snídani formou švédského stolu v blízkém penzionu Josef II. Byly jsme zde jen 2 dny, pouze jsme přespaly a jinak byly ve městě, procedury nebyl čas využít, až příště. S telefonickým objednáním a následnými instrukcemi nebyl žádný problém. Líbí se mi, že penzion je rodinného typu s vlastním parkováním, na chodbě byla i malá knihovnička. Co mi ale v nabídkách chybí (nejen zde) je možnost polopenze, ale ne snídaně-večeře, ale snídaně-oběd. Jinak naprostá spokojenost a Františkovy Lázně jsou krásné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Stanislav Paleček

rodina s malými dětmi, 28.8.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Celá rodina byla velmi spokojena se službami v Pensionu Josef. Personál se choval uctivě a vstřícně. Všem budoucím zájemcům doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10